بانک سینا به منظور حمایت هر چه بیشتر از مشتریان خود و تنوع سبد محصولاتش، وام های ارزان قیمتی را در قالب طرح های مختلف پرداخت می کند.
به گزارش بنکر (Banker)، یکی از اولویتهای بانک سینا در طرح راهبردی، پرداخت وامهای قرضالحسنه و تسهیلات حمایتی است.
بانک سینا با تاکید بر اجرای الگوی بانکداری اسلامی و به منظور توانمند سازی اقشار کمتر برخوردار جامعه، وام های قرض الحسنه را در قالب طرح های مختلف به واجدین شرایط پرداخت می کند.
پرداخت تسهیلات عمرانی، درمانی، تامین نیازهای ضروری، ازدواج، کمک هزینه خرید مسکن و حمایت از مددجویان مورد تایید نهادهای حمایتی از جمله خدمات این بانک است.
از طرح راهبردی کسبوکار بانک سینا اسفندماه سال گذشته رونمایی شد که بر اساس آن، در یک دوره سه ساله، نظام کسبوکاری این بانک متناسب با تغییرات حوزه اقتصاد، تغییر کرده و سهم بازار و سودآوری بانک سینا به طور قابل توجهی افزایش خواهد یافت.
در این طرح توجه ویژهای به الگوهای جدید بانکداری و استفاده از فناوریهای نوین در ارائه خدمات به مشتریان صورت گرفته است.
در طرح راهبردی کسبوکار بانک، توسعه بانکداری دیجیتال به عنوان یکی از راهبردهای کلان بانک سینا در نظر گرفته شده که در نخستین پروژه از طرح مذکور، توسعه پلتفرم بانکداری دیجیتال بانک سینا با عنوان «سیبانک» در دستور کار قرار گرفته که در ابتدای سال جاری رونمایی شده است.
تغییر نظام برنامهریزی، کنترل هوشمندی عملکرد و ایجاد همسویی راهبردی در بدنه بانک از قابلیتهای این طرح راهبردی است. دور اندیشی و آیندهنگری متناسب با نیازهای روز جامعه بر اساس مشتریان هدف نیز از دیگر مواردی است که در این طرح به آن توجه ویژه شده است.
خطوط کسب و کار جدید این بانک بر مبنای طرح راهبردی بر چهار محور اساسی «بانکداری خرد»، «بانکداری تجاری»، «بانکداری اختصاصی» و «بانکداری اجتماعی» استوار است و محصولات و کانالهای توزیع نیز با توجه به هر یک از گروههای مشتریان هر خط کسب و کار تعیین و ابلاغ شده است.
توسعه بانکداری پلتفرمی و توسعه کانالهای بانکداری دیجیتال از مهمترین بخشهای طرح راهبردی کسبوکار بانک سینا است که با توجه به رویکرد نوین این شیوه از بانکداری مبنی بر حذف زمان، مکان و موقعیت، شاهد بهبود تجربه مشتری و شخصیسازی محصولات خواهیم بود.
اما این وامهای قرضالحسنه و تسهیلات حمایتی کدام هستند و در چه زیر مجموعه ای قرار دارند.
تسهیلات بانکداری خرد
در حوزه بانکداری خرد اشخاص حقیقی، کسبه، کارمندان، پیشهوران، فعالان حوزه سلامت و کسب و کارهای کوچک است.
طرح اطلس،طرح نیلوفر، طرح نرگس و طرح لیلیوم در زیر مجموعه این تسهیلات بانکداری قرار می گیرد
تسهیلات بانکداری تجاری
در حوزه بانکداری تجاری، شرکتهای فعال در صنعت انرژی (نفت، گاز و برق)، شیمیایی (مواد معدنی پایه، پتروشیمی و پلیمری)، صنایع معدنی و کانیهای فلزی، ماشینآلات و تجهیزات برقی (تمرکز بر وسایط نقلیه و خدمات خودرو)، خدمات اطلاعاتی و ارتباطی (مخابرات)، خدمات عمران، مسکن و شهرسازی، صنایع غذایی، صنایع دارویی، خدمات سلامت و گروه خدمات آموزشی است.
طرح نارون،طرح افرا و طرح سپیدار نیز در بر گیرنده تسهیلات بانکداری تجاری می باشد.
تسهیلات بانکداری اجتماعی
اما در طرح تسهیلاتی حوزه بانکداری اجتماعی، اشخاص شامل افراد حقیقی، کارگران، پیشهوران، روحانیون، مددجویان، دامپروران، رانندگان (کامیون، تاکسی و سواری)، عشایر، اهل سنت و حوزه مساجد است.
طرح آفتاب و طرح چشمه را می توان در این نوع بانکداری طبقه بندی کرد.
تسهیلات بانکداری اختصاصی
گروه هدف بانک سینا همچنین در حوزه بانکداری اختصاصی شرکتها و سازمانهای بزرگ است که متناسب با نیاز آنان، خدمات شخصیسازی شده را در اختیار ایشان قرار میدهد.
برای آگاهی و کسب اطلاعات از طرحهای این بانکداری به شعب بانک در سراسر کشور مراجعه نمایید.