به گزارش بنکر (Banker)، نگاهی به گوشه ای از هنر خراب کردن منابع در این شرکت تنها یک سؤال را به ذهن متبادر می کند و آن اینکه دقیقاً در چنین برهه ای هنر مدیران این شرکت چیست و آیا مدیریت بحران در چنین بزنگاههایی نباید نمود پیدا کند؟
سود هر سهم این شرکت در پایان سال قبل یک هزار و ۷۲۶ ریال بود که در پایان نه ماهه سال جاری به ۱۲۷ ریال رسید. کاهش ۱۲۵۹ درصدی سود هر سهم تنها بخشی از اتفاقاتی است که در این شرکت افتاد.
سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها در پایان سال قبل ۱۴ هزار و ۱۲۴ میلیارد ریال بود در نه ماهه امسال به هزار میلیارد هم نرسید و رقم ۷۴۰ میلیارد و ۸۸۸ میلیون رریال را نشان می دهد که حتی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ریزش ۷۹۶ درصدی را ثبت کرد.
درآمدهای عملیاتی شرکت سرمایه گذاری توسعه ملی نیز با کاهش ۱۱۲۸ درصدی در نه ماهه امسال به ۳ هزار و ۹۵۲ میلیارد ریال رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل دارای کاهش ۱۲۴ درصدی دارد.
سود انباشته شرکت نیز در همین بازه زمانی با کاهشی ۱۲۷ درصدی نسبت به پاتیان سال قبل به ۱۸ هزار و ۲۵۱ درصد تکیه زده.
منتظریم تا علت این همه ریزش در شرکتی که در شاهد حضور آن در گروههای مختلفی از محصولات شیمیایی ، ساختمان، برق، دانش بنیان، ریسندگی، لاستیک ، بانک و بیمه، کشاورزی، سیمان، فرآورده های غذایی و آرایشی و بهداشتی هستیم روشن شود تا مشخص گردد که چطور علیرغم افزایش قیمت همه این اقلام باید در این شرکت این همه ریزش های کلان اتفاق بیفتد.