اطلاعات منتشر شده از شرکت های زیر مجموعه بانک خصوصی آینده نشان می دهد، صورت های مالی این شرکت ها اکثرا با زیان انباشته همراه است.
اخبار بانک نوشت: طبق بررسی اطلاعات منتشر شده در سامانه کدال، صورت های مالی شرکت های زیر مجموعه بانک خصوصی آینده وضعیت چندان مناسبی ندارند و اکثرا دچار زیان انباشته و رشد بدهی های جاری هستند.
حال چندین نمونه را در زیر می توانید مشاهده کنید؛
صورت های مالی شرکت ” ايمن فراز سپند ” نیز طبق گزارش حسابرس نشان می دهد که صورتهاي مالي شرکت از ابتداي تاسيس تا کنون توسط اين موسسه يا موسسه حسابرس ديگري (عضو جامعه حسابداران رسمي ايران) مورد حسابرسي قرار نگرفته است!
همچنی زيان خالص شرکت سفير امواج آريا (سهامي خاص) براي سال مالي منتهي به 29 اسفند 1401 برابر 17.889 ميليارد ريال است، و در آن تاريخ بدهيهاي جاري شرکت مبلغ 36.222 ميليارد ريال بيشتر از داراييهاي جاري آن است.
در مورد دیگر موسسه حسابرسی آزمودگان اعلام می کند که زيان انباشته شرکت ارزش آفرينان سيراف در تاريخ صورت وضعيت مالي بيش از سرمايه آن است.
لذا شرکت مشمول مفاد ماده 141 اصلاحيه قانون تجارت ميباشد و ضروري است مجمع عمومي فوقالعاده صاحبان سهام تشکيل و در مورد انحلال و يا بقاي آن در چارچوب مقررات اصلاحيه قانون تجارت تصميمگيري کند.
بازهم موسسه آزمودگان در بررسی خود اعلام می کند که زيان انباشته شرکت مديريت سرمايه آساي دانا بالغ بر238 ميليارد ريال و به مراتب بيش از سرمايه آن است.
همین موسسه حسابرسی زيان انباشته شرکت مديريت سرمايه ارزش آفرين دانا را بالغ 94 ميليارد ريال و به مراتب بيش از سرمايه آن اعلام کرده است.
نکته جالب اینکه آخرین صورت مالی منتشر شده از بانک آینده مربوط به عملکرد 9 ماهه 1402 بانک مربوط می شود و از آن تاریخ تاکنون عملکرد یکساله و دو ماهه نخست سال 1403 را منتشر نکرده است.
گفتنی است از سال گذشته طبق حکم قانونی، وزارت اقتصاد به ازای ۶۰ درصد از سهام این بانک، حق رأی در مجمع عمومی بانک را خواهد داشت و به پشتوانه این مجوز فقط میتواند هیأت مدیره بانک آینده را تعیین کند.
هیات مدیره این بانک نیز در سال گذشته با تائید وزارت اقتصاد و بانک مرکزی منصوب شدند.