به گزارش بنکر (Banker)، در نتیجه همین رشد بود که در ابتدای روز دوشنبه، معاملات دلار با قیمت ۲۲ هزار و ۹۰۰ تومان آغاز شد و این ارز به سرعت حتی تا نقطه ۲۳ هزار و ۳۰۰ تومانی بالا رفت. از این نقطه، قیمت دلار کمی در مسیر اصلاح قرار گرفت و ساعت ۴ بعدازظهر روی مرز ۲۳ هزار تومانی ایستاد. در صورت ادامه روند کاهشی که از اواسط روز دوشنبه شروع شده بود، دلار در ساعات پایانی روز میتوانست به زیر مرز ۲۳ هزار تومانی بازگردد. حتی گفته میشد که ساعت ۵ بعدازظهر دیروز قیمت تا محدوده ۲۲ هزار و ۹۵۰ تومان عقب نشسته است. در حالی که برخی معاملهگران، افزایش قیمت بسته شده روز دوشنبه را ناشی از نوسانگیری بازیگران فنی تلقی میکردند، گروهی هم بر افزایش نرخ حواله درهم بهعنوان عامل افزایش بازار داخلی اشاره داشتند.
به گفته شماری از فعالان، زمانی که قیمت دلار از سطح مقاومتی ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومانی عبور کرد، به یکباره خریدها در بازار بیشتر شد و انتظارات افزایشی را تحتتاثیر قرار داد. در این میان، عدهای از فعالان اعتقاد داشتند، رشد قیمت دلار ناشی از صعود نرخ حواله درهم به بالای محدوده ۶ هزار و ۳۰۰ تومانی بود. با درهم ۶ هزار و ۳۰۰ تومانی، ارزش دلار میتوانست بالای ۲۳ هزار و ۱۰۰ تومان باشد. دیروز فاصله قیمت دلار در بازار داخلی با نرخ حواله درهم چندان زیاد نبود و همین موضوع موجب شده بود که برخی فعالان از تعادل جدید در بازار سخن بگویند.
روز گذشته، برخی از فعالان ارزی نیز باور داشتند، بازیگران بازار سهام موجب رشد قیمت دلار شدند. از نگاه این گروه، بورسبازها با ورود به بازار ارز و بالا بردن قیمت دلار، زمینهساز بالارفتن انتظارات افزایشی در بازار سهام شدند. با این حال، این گروه برای تایید ادعای خود هیچ شواهدی ارائه نکردند.