به عقیده تحلیلگران فنی قیمت دلار در حال تشکیل الگوی وی است. از نظر آنها اگر این الگو تایید شود میتوان گفت دلار وارد روند صعودی جدیدی شده است.
به گزارش بنکر (Banker)، در نیمه دوم برخلاف روند نیمه اول بازار، قیمت دلار کاهشی بود و در ۴۹ هزار و ۷۵۰ تومان به کار خود پایان داد.
در بازار ارز هرات روز یکشنبه، وضعیت بلوکه بود و قیمت فردایی از قیمت نقدی دلار عقب افتاد.
قیمت فردایی دلار
طبق گزارش اکوایران، قیمت فردایی دلار هرات در پشت خط با کاهش به سمت کف قیمتی شنبه یعنی ۴۹ هزار و ۵۷۰ تومان رفت و از مرز حمایت شد.
در نهایت قیمت دلار هرات در پشتخط یکشنبه ۴۹ هزار و ۶۱۰ تومان به کار خود پایان داد.
قیمت درهم امارات با گپ مثبت ۲۰ تومانی در ۱۳ هزار و ۷۷۰ تومان بازگشایی کرد و با کاهش ۳۰ تومانی در ۱۳ هزار و ۷۴۰ تومان بسته شد.
با این قیمت درهم، دلار ۵۰ هزار و ۴۲۰ تومان برآورد میشود. شکاف دلار هرات و قیمت درهم در روز یکشنبه به ۸۱۰ تومان رسید که عدد قابل توجهی است.
قیمت دلار سلیمانیه در روز یکشنبه بالاترین بود و در ۵۰ هزار و ۳۲۰ تومان آغاز به کار کرد و با کاهش در نیمه اول بالای مرز حمایت ۵۰ هزار و ۲۰۰ تومان نوسان داد.
در نیمه دوم شدت کاهش قیمت دلار در سلیمانیه بیشتر شد و نرخ به کف کانال ۵۰ هزار تومان رسید.
قیمت تتر
قیمت تتر در روز یکشنبه در کف ۵۰ هزار تومان شروع شد و با افزایش تا ۵۰ هزار و ۵۰۰ تومان هم بالا رفت اما نتوانست از این مرز عبور کند.
به عقیده تحلیلگران فنی قیمت دلار در حال تشکیل الگوی وی است.
از نظر آنها اگر این الگو تایید شود میتوان گفت قیمت دلار از کاهش دست کشیده و وارد روند صعودی جدیدی شده است.
در غیر این صورت مرز حمایتی ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان برای بازار مهم است و اگر این مرز از دست برود قیمت دلار میتواند با کاهش به سمت حمایت ۴۹ هزار و ۲۰۰ تومان برود.
پیش بینی معامله گران
به عقیده گروهی از معاملهگران اگر این اتفاق بیافتد قیمت دلار حتی میتواند این حمایت را هم از دست بدهد.
از منظر معاملهگران اگر قیمت دلار کانال ۴۹ هزار تومان را از دست بدهد برای بازار فرصت خرید ایجاد کرده است.
نکته بازار ارز درمورد قیمت یورو بود. قیمت یورو در بازار آزاد در کانال ۵۴ هزار تومان در معامله بود که پایینتر از برابری جهانی آن است. قیمت جهانی یورو حوالی ۵۵ هزار و ۴۰۰ تومان برآورد میشود.