با پیشرفت برقآسا علوم طی سالهای اخیر و رویکارآمدن فناوریهایی انقلابی مانند بلاک چین و ارزهای دیجیتال، دوران انجام کارهای سخت و نیاز به سرمایههای هنگفت برای کسب درآمدی قابلقبول دیگر به سر رسیده است.
اکنون بهلطف توسعه بازار ارزهای دیجیتال، میتوانید با تنها ۲ ساعت کار، روزانه بیش از ۵۰۰هزار تومان درآمد داشته باشید. تنها چیزی که به آن نیاز دارید یک تلفن همراه هوشمند و ساخت حساب در یکی از صرافیهای معتبر داخلی است.
میپرسید چطور؟ هر توضیحی که به آن نیاز دارید در وبسایت «ارزورک» آمده و تنها کافی است روی لینک زیر کلیک کنید و وارد فرایند ثبتنام شوید.
کمی بعد…
اگر فرض کنیم توجهی به تیتر این مطلب نکرده و فریب لفاظیهای چند خط ابتدایی این نوشته را خرده باشید، احتمالاً وارد سایت ارزورک شده و بعد از اعلام آمادگی برای ثبتنام و ارائه مدارک شناسایی، این صفحه را ملاحظه کردهاید.
ارزورک در واقع کارزاری آموزشی با هدف آگاهکردن اشخاص از پیامدهای اجارهدادن حسابهای بانکی یا حسابهای مربوط به صرافیهای ارز دیجیتال است. در این طرح خلاقانه، کاربر در پروسهای قرار میگیرد که دقیقاً همان فرایند کلاهبرداریهای رایج مربوط به اجاره حسابهای بانکی را شبیهسازی میکند.
صفحه اول وبسایت ارزورک از جملات اغواکنندهای مثل «میلیونر شوید و به آرزوهایتان برسید!» یا «۲ ساعت کار در روز ۵۰۰هزار تومان» پر شده است و بخشهای مختلفی مثل «محاسبهگر پورسانت» و آمارهای ساختگی مربوط به حجم پورسانتهای پرداختی در آن تعبیه شده است تا کاربر راحتتر به این وبسایت اعتماد کند.
در ادامه این فرایند، پس از آنکه کاربر به خاطر هیجان یا از سر کنجکاوی برای ثبتنام اعلام آمادگی کرد، پیامی که در ادامه ملاحظه میکنید نمایش داده میشود و مراجعهکننده را در آستانه ارائه مدارک هویتی و اطلاعات مربوط به حساب بانکی خود قرار میدهد.
اینجاست که کاربر فریبخرده با هشداری که در ابتدا ملاحظه کردید، مواجه میشود و توضیحاتی را درباره پیامدهای اجاره حسابهای بانکی یا حساب خود در صرافیها به اشخاص دیگر دریافت میکند.
کارزار آموزشی ارزورک با این هدف راهاندازی شده است تا کاربران را از عواقب قانونی اجاره حساب بانکی به اشخاص ثالث آگاه کند و مانع از تحمیل خسارتهای ناخواسته به آنها شود.
کلاهبرداران با استفاده از ترفند حسابهای اجارهای، پولهایی را که از راههای خلاف بهدست آوردهاند، به حساب افراد فریبخورده واریز کرده و از آنها میخواهند که برایشان ارز دیجیتال خریداری کنند.
با این اقدام در اصطلاح پول کثیف به پول تمیز تبدیل شده و حالا فرد کلاهبردار با پولهایی که بهواسطه حساب بانکی اجارهای و از طریق خرید ارز دیجیتال بدست آورده، اقدام به خرید کالاهایی با نقدشوندگی سریع از جمله طلا میکند.
اگر جزو افرادی هستید که شناخت خوبی از بازار ارزهای دیجیتال و روشهای کلاهبرداری رایج در این حوزه دارند، مطمئناً در دام چنین طرحهایی نمیافتید. در عوض، میتوانید وبسایت ارزورک را با آن دسته از دوستان یا آشنایانتان که احتمال میدهید فریب چنین طرحهایی را بخورند، به اشتراک بگذارید و آنها را از خطر جدی اجارهدادن حسابهایشان آگاه کنید.
محمدامین علییاری