نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ از مصوبه این کمیسیون برای مسدود کردن تمامی حسابهای فرعی دستگاهها خبر داد.
به گزارش بنکر (Banker)، محمدرضا رضایی کوچی به ایسنا گفت: طبق این مصوبه دستگاههای اجرایی باید تمام حسابهای ریالی و ارزی خود را صرفا از طریق سازمان خزانه داری کل کشور نزد بانک مرکزی افتتاح کنند.
او در توضیح جلسه امروز کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ گفت: کمیسیون تلفیق امروز بندی از لایحه بودجه را تصویب کرد که به موجب آن، کلیه دستگاههای اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده ۱ قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت از جمله دستگاهها و شرکتهای مستلزم ذکر نام یا تصریح نام مانند شرکتهای اصلی و تابعه وزارت نفت به جز سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران مکلف میشوند، کلیه حسابهای فرعی خود را مسدود کرده و تمام حسابهای ریالی و ارزی خود (درآمدی و هزینه ای) را صرفا از طریق سازمان خزانه داری کل کشور نزد بانک مرکزی افتتاح کنند.
وی ادامه داد: این دستگاهها موظفند کلیه دریافتها و پرداختهای خود را فقط از طریق حسابهای افتتاح شده نزد بانک مرکزی انجام دهند. همچنین نگهداری هرگونه حساب توسط این دستگاه در بانکی غیر بانک مرکزی در حکم تصرف غیرقانونی اموال دولتی است.
شامل نهادهای عمومی غیردولتی می شود؟
رضایی کوچی اضافه کرد: نهادهای عمومی غیردولتی نیز در رابطه با آن بخش از منابع خود که از محل منابع عمومی یا کمکهای مردمی تأمین میشوند، مشمول این حکم میشوند.
به گفته وی، اجرای این حکم در خصوص دستگاههایی که مستقیماً زیر نظر مقام معظم رهبری اداره می شوند، منوط به اذن ایشان است.
نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ در پایان گفت که بانک مرکزی مکلف به پیگیری اجرای این بند و مسدود کردن حسابهای فرعی این دستگاههای اجرایی است.
جالبه تبصره گذاشته برای فرار!!شرکتهای اصلی و فرعی وزارت نفت و سازمانهای نوسازی و زیر نظر رهبری!! اینا شامل ماده ذکر شده نیستند 😂 یعنی راه باز هس همچنان برای مختلسین محترم…
اینهمه بازرسی ،حرلست، دیوان محاسبات ولی باز دزدیهای هزارام میلیاردی از دستگاههای دولتی بر ملا به نظر من مشکل از قاتون نیست قاون بخودی خود نوشته ای بیش نیست اگه مجریان قانون نخوان به آن عمل کنن.
وامهای هنگفت بانکها به نورچشمیها را ببینید این در حالیست که بانکها از اول تحت کنترل ونظارت بانک مرکزی و خزانه کل قرار دارند این حجیم تخلفات در بانکها سه علت داره یا عوامل بانکمرکزی هم دستشون تو یه کاسه است ،یا کارایی و کارمد ندارن، یا اینکه کنترل این نهادها هم دست عوامل سودجویان بزرگ فرار داره