به گزارش بنکر (Banker)، رضا زنگویی افزود: از طرفی نزدیک شدن به ۸ آذر که در واقع تاریخ مذاکرات وین است، خود مانند مانعی مقابل روند صعودی دلار است.
او افزود: از طرفی توئیت میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی در وین و رئیس تیم مذاکره کننده در رفع تحریمهای ایران، مبنی بر اینکه ما شاهد پیشرفت بسیار مثبتی هستیم، نیز مانع صعود نرخ ارز در چند روز گذشته شد. همه این عوامل توانستند این روند صعودی را مهار کنند.
این کارشناس اقتصادی گفت: با این تفاسیر احتمال افزایش نرخ دلار تا حداقل ۸ آذر کم است و پیش بینی میشود بازار متعادل شود و روند رو به نزولی را شاهد باشیم. به صورت کلی باید منتظر نتیجه مذاکرات ۲۹ نوامبر بود تا تکلیف دلار تا حدودی مشخص شود.
تاثیر مذاکرات بر قیمت دلار
سلمان نصیرزاده، کارشناس بازار ارز نیز درباره روند قیمت دلار در ماه آینده گفت: اگر هر تحرکی خلاف انتظار بازار در وین و مذاکرات رخ بدهد که رگههایی از تفاهم را در پی داشته باشد میتواند به تعدیل نرخ در بازار آزاد منجر شود.
وی ادامه داد: رویداد مهم اثرگذار دیگر در بازار، مذاکرات برجام است که در تاریخ هشت آذر برگزار میشود و تا آن زمان بازار رفتار محافظهکارانهای از خود نشان میدهد. البته باید توجه داشت که بازار نسبت به مذاکرات سوگیری منفی دارد و نسبت به نتایج آن خوشبین نیست.