به گزارش بنکر (Banker)، افزایش حد نصاب صندوقهای درآمد ثابت برای سرمایهگذاری در سهام به ۱۵ درصد، افزایش ضریب تعدیل سهام در حساب تضمین مشتریان اعتباری از ۱۰ درصد به ۲۰ درصد و بازگشت ساعت معاملاتی به روند سابق خبرهای مثبتی است که میتواند روند نزولی بازار را کنترل کند و آغازی برای روند صعودی باشد.
بازارساز در صورتیکه بتواند دلار را به زیر مرز ۲۳ بازگرداند، احتمال نوسان دوباره در این بازار بسیار کاهش خواهد یافت و حتی احتمال افت قیمتها مطرح میشود. با این حال، نوسان بالای کانال ۲۳ ، به معنای قرار گرفتن در یک کانال صعودی است که بازارساز باید سعی کند اجازه ندهد به سرعت قیمت از آن خارج شود، چراکه زمینهساز ورود تقاضای جدید به بازار میشود و توجهات را به سوی ارز بیشتر میکند.
در واقع بازارساز اگر توان مقابله با حملات سفتهبازان در کانالهای پایینتر را ندارد، بهتر است در همین کانال ۲۳ ، دامنه نوسانات را کاهش دهد و با این تاکتیک، کمکم انگیزه افراد جدید برای خرید ارز را کم کند. در حال حاضر نوسانگیران، بهدنبال آن هستند تا با جوسازی پیرامون اقدامات آمریکا و تلاش این کشور برای بازگرداندن تحریمهای سازمان ملل، فضای ارزی را نوسانی کنند؛ از این جهت، وظیفه بازارساز برای فعالیت در این هفته به نظر میرسد تا بتواند آرامش نسبی بازار در مرداد را در شهریور نیز حفظ کند.
براساس گزارش سایت tala، در ماهی که گذشت( مرداد 99)، شاخص کل بورس صدرنشینی جدول بازدهی را از دست داد و گرم طلای ۱۸ عیار جای آنرا گرفت. به گرم طلای ۱۸ عیار میتوان لقب بهترین سرمایهگذاری مرداد99 را داد
دلار در ابتدای مردادماه در محدوده ۲۱ هزار و ۹۰۰ تومان قرار داشت؛ در اواسط مردادماه به قله ۲۳ هزار و ۶۰۰ تومانی رسید و به یکباره با خبر گشایش اقتصادی، تا نقطه ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومانی ریزش کرد. پس از اینکه بازار به تدریج خبر گشایش را هضم کرد، قیمت دلار در مسیر افزایشی قرار گرفت و تلاش کرد خود را به سقف اواسط مردادماه برساند. در اولین روز شهریورماه نوسانگیران تلاش میکنند، دلار را یکبار دیگر به سوی سطح ۲۳ هزار و ۵۰۰ تومان ببرند؛ با این حال، بازارساز ارزی هم نشان داده که نسبت به این سطح حساس است و به راحتی اجازه شکستن آن را نمیدهد.امروز روند بورس برای دلار یا برعکس مهم هست.