به گزارش بنکر (Banker)، به نقل از سیانبیسی، نشانههایی وجود دارد که فعالان بورس والاستریت بالاخره پس از حدود یک دهه از راهاندازی ارزهای دیجیتالی در حال قبول آنها هستند. برای نخستین بار قرار است تا سهام صرافی ارزهای دیجیتالی کوین بیس در بورس والاستریت عرضه اولیه شود.
ارزش اولیه سهام این صرافی چیزی در حدود ۱۰۰ میلیارد دلار برآورد میشود. دو بانک بزرگ آمریکایی گلد من ساکس و جی پی مورگان نیز اعلام کردهاند به زودی امکان دسترسی به ارزهای دیجیتالی را در اختیار مشتریانشان خواهند گذاشت.
یک بار دیگر مجموع ارزش بازار ارزهای دیجیتالی به چیزی در حدود دو تریلیون دلار رسیده که این به معنای ارزش بازاری معادل ارزش بازار شرکت اپل بهعنوان دومین شرکت بزرگ در جهان است. از زمانی که بانکهای مرکزی در نقاط مختلف اعلام کردند پروژههای خود برای راهاندازی ارزهای دیجیتالی را تسریع میبخشند، مقبولیت و محبوبیت ارزهای دیجیتالی بین معاملهگران و شهروندان عادی افزایش یافته است.
در ادامه روند ورود شرکتهای بزرگ به بازار ارزهای دیجیتالی، این بار نوبت به یکی از بزرگ ترین شرکتهای چینی رسیده است. طبق اعلام مدیران شرکت میتو، این شرکت ۱۰۰ میلیون دلار در بیتکوین و اتریوم سرمایهگذاری خواهد کرد.
این اقدام در راستای تنوعبخشی به داراییهای این شرکت در زمان همهگیری کرونا و کاهش آسیب پذیری به سبد داراییهای نقدی این شرکت انجام میشود. مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۲۱۸۰ میلیارد دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل ۶۷/ ۵ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۷ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیتکوین و ۱۴ درصد در اختیار اتریوم است. بیتکوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معاملهگران بر بستر بلاکچین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.
۳ فرضیه برای جهش دوباره قیمت بیتکوین
قیمت بیتکوین دوباره رکورد خود را شکست. فرضیههای متفاوتی وجود دارد که این ارز دیجیتالی در هفته جاری توانسته هر روز از رکورد خود فراتر رود. در ادامه فرضیههای متفاوت را بررسی میکنیم.
فرضیه اول:
هر چقدر بیتکوین قیمت بالاتری داشته باشد، بقیه ارزهای دیجیتالی نیز میتوانند رشد کنند که همین موجب شده سرمایهگذاران و فعالان بازارهای ارزهای رمزپایه تلاش کنند قیمت بیتکوین را بالا نگه دارند. این اتفاق را فصل آلتکوین میگویند، در واقع دورانی که ارزهای دیجیتالی دیگری به جز بیتکوین و اتریوم میتوانند شکوفا شوند.
فرضیه دوم:
چهارشنبه برای اولین بار صرافی ارزهای رمزپایه «کوین بیس» سهام خود را عرضه کرد. این صرافی ارز مجازی که مقر آن در آمریکاست از امروز، چهارشنبه با نشانه «کوین» در بورس آمریکا معامله میشود. نزدک قیمت مرجع کوین بیس را ۲۵۰ دلار در هر سهم تعیین کرده است و ارزش این شرکت را ۳/ ۶۵ میلیارد دلار ارزیابی کرده است.قیمت مرجع قیمت پیشنهادی برای سرمایهگذاران برای خرید سهام نیست بلکه معیاری برای عملکرد است که سهام از فردا معاملات خود را آغاز میکند.
فرضیه سوم:
همچنین روز گذشته آمارهای اقتصادی، شاخص قیمت مصرفکننده آمریکا منتشر شد و تورم بالا را نشان میداد. همین موضوع باعث شد افراد به دنبال سرمایهگذاری سودده حرکت کنند تا بتوانند در مقابل تورمهایی که پیش رو است کمر خم نکنند بهطوری که پاکسفول (پلت فرم معاملات جهانی ارزهای رمزنگاری شده) نتایج یک نظرسنجی از آمریکاییهایی که دانش کارکرد ارز رمزپایه را دارند، منتشر کرده است.
نتایج نشان میدهد که پذیرش بیتکوین توسط سرمایهگذارانی که به دنبال گزینههای دیگری برای سرمایهگذاری سنتی هستند، هدایت میشود بهطوری که ۵۰درصد از دارندگان رمزنگاری آمریکا برای مقابله با تورم بیتکوین را در اختیار دارند.این خبر برای سرمایهگذاران ارزهای دیجیتالی خبر خوبی است؛ زیرا اگر بیتکوین بهعنوان پناهگاه در کنار بازارهای دیگر شناخته شود کماکان شاهد جذب نقدینگی خواهد بود. هرچه قیمت بیتکوین بالا رود قیمت سایر ارزهای دیجیتالی را هم با خود بالا میبرد.
سرمایهگذاری یک شرکت چینی در بیتکوین و اتریوم
در ادامه روند ورود شرکتهای بزرگ به بازار ارزهای دیجیتالی، این بار نوبت به یکی از بزرگترین شرکتهای چینی رسیده است. طبق اعلام مدیران شرکت میتو، این شرکت ۱۰۰ میلیون دلار در بیتکوین و اتریوم سرمایهگذاری خواهد کرد.
این اقدام در راستای تنوع بخشی به داراییهای این شرکت در زمان همهگیری کرونا و کاهش آسیب پذیری به سبد داراییهای نقدی این شرکت انجام میشود. مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۲۱۸۰ میلیارد دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل ۶۷/ ۵ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۷ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیتکوین و ۱۴ درصد در اختیار اتریوم است. بیتکوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معاملهگران بر بستر بلاکچین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.