بانک کشاورزی در سال جاری با اعتبار بیش از 13 هزار میلیارد ریال موفق شده از 178 فقره طرح تولیدی راکد حمایت کند تا این طرحها به چرخه تولید کشور بازگردند.
به گزارش بنکر (Banker)، در شرایط اقتصاد تورمی بسیاری از طرحها و کسبوکارهای تولیدی از فعالیت خود باز میمانند و دچار رکود میشوند.
روزانه قیمت نهادههای تولیدی هر بنگاه از یک سو و کاهش قدرت خرید مصرفکننده از سوی دیگر،باعث میشود هم صرفه تولید برای بنگاه کاهش یابد و هم فروش آن با کاهش مواجه شود. این موارد برای دچار کردن یک بنگاه به رکود، کفایت میکند.
در این در حالی است که برخی تولیدکنندگان، بهویژه تولیدکنندگان کوچک و نوپا که توان مالی کافی و امکان دریافت تسهیلات بانکی را ندارند، مجبورند طرحهای تولیدی خود را متوقف و کسبوکارشان را تعطیل کنند.
با این وجود،در شرایط یاد شده،یکی از اصلیترین راههای نجات طرحهای تولیدی، اعمال حمایتهای بانکی و تسهیلاتی از آنهاست؛ بهطوری که بانکها پا پیش گذاشته و با ارائه تسهیلات به طرحهای تولیدی، آنها را از رکود درآورده و به حرکت وادارند.
بازگشت 178 فقره طرح راکد به چرخه تولید
بر همین اساس بانک کشاورزی که یکی از اولویتهایش در سال جاری، رشد تأمین مالی و افزایش پرداخت تسهیلات به حوزههای تولیدی، بهویژه در بخش کشاورزی بوده است، بر اساس سیاستهای کلان خود،231 فقره طرح راکد رادر ابتدای سال جاری شناسایی کرده و تاکنون از بازگشت 178 فقره طرح راکد غیرفعال به چرخه تولید حمایت کرده است.
گفتنی است همه این طرحها تعیین تکلیف شده و با راهاندازی مجدد به چرخه تولید بازگشتهاند.
بانک کشاورزی با تأمین مالی بالغ بر13 هزار و 328 میلیارد ریال و با اقداماتی نظیر تمدید، رفع مشکل پرداخت اقساط، تخصیص تسهیلات تکمیلی و سایر اقدامات قانونی، موفق شده 178 طرح راکد را تا به امروز به چرخه تولید بازگرداند و تا پایان سال نیز این روند را برای تحقق کامل اهدافش ادامه خواهد داد.
همچنین این بانک که تاکنون توانسته 77 درصد از برنامه خود را در زمینه فعال کردن طرحهای راکد تولیدی محقق کند، در نظر دارد تا پایان سال به تحقق 100 درصدی اهداف خود دست یابد و با بازگرداندن 53 طرح راکد دیگر به چرخه تولید، 231 طرح راکد و غیرفعال تولیدی را فعال کند.