به گزارش بنکر (Banker)، پس از آن خانههای ۴۰ تا ۶۰ متر مربع با سهم ۲۶.۸ درصد در رده دوم تعداد معاملات قرار گرفتند؛ هرچند بالاترین میزان رشد قیمت در بین تمام دامنههای متراژی به واحدهای کمتر از ۴۰ متر مربع اختصاص داشت.
آپارتمانهای ۴۰ تا ۶۰ متر مربع معمولا به دلیل قیمت مناسب برای متقاضیان مصرفی، سهم بالایی از تعداد معاملات را به خود اختصاص میدهد. قیمت این خانهها در مناطق مختلف شهر تهران متفاوت است.
بررسیها نشان میدهد به دلیل فشار تقاضا برای واحدهای کمتر از ۸۰ متر مربع، این واحدها از نظر قیمت هر متر مربع از نرخ بالاتری نسبت به دیگر گروههای متراژی برخوردارند. به طور مثال یک واحد ۵۰ متری نوساز در محله جنتآباد متری ۲۲ میلیون تومان آگهی شده، در حالی که در آگهی دیگری یک واحد ۱۱۰ متری نوساز در همین منطقه متری ۱۷ میلیون تومان به فروش میرسد.
آذرماه ۱۳۹۸ واحدهای مسکونی با متراژ کمتر از ۴۰ متر مربع بیشترین رشد قیمت را به میزان ۴۷ درصد و واحدهای ۱۸۰ تا ۲۰۰ متر مربع کمترین میزاین رشد قیمت به میزان ۱۸ درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل تجربه کردهاند.
توزیع تعداد معاملات مسکن بر حسب سطح زیربنای واحد مسکونی در آذرماه ۱۳۹۸ نشان میدهد بیشترین تعداد معاملات در واحدهای مسکونی با زیربنای ۶۰ تا ۸۰ متر مربع با سهم ۲۷.۸ درصد ثبت شده و واحدهای با زیربنای ۴۰ تا ۶۰، ۸۰ تا ۱۰۰ و ۱۰۰ تا ۱۲۰ متر مربع به ترتیب با سهمهای ۲۶.۸، ۱۷.۹ و ۱۰.۶ درصد در ردههای بعدی قرار دارند.
کمترین تعداد معاملات مربوط به واحدهای ۱۸۰ تا ۲۰۰ متر مربع با سهم ۱.۱ درصد بوده است. واحدهای کمتر از ۴۰ متر مربع نیز با سهم سه درصد از معاملات در رتبه هفتم معاملات در دامنه متراژی قرار گرفتند.