به گزارش بنکر (Banker)، براساس بررسيهاي انجام شده در ماه جولاي ۲۰۲۲ در قياس با ماه مشابه سال قبل، كشور آرژانتين بيشترين تورم را داشته است. در طول اين مدت ميزان افزايش قيمتها در اين كشور امريكاي جنوبي نزديك به ۸۰درصد بوده است.
در رتبه دوم اين جدول، تركيه قرار گرفته و قيمتها در فاصله يك سال ۷۱درصد در اين كشور افزايش يافتهاند.
پس از آن ايران با تورم نقطه به نقطه ۵۴درصدي در تير ماه قرار گرفته است. البته اين عدد در اقتصاد ايران تغيير كرده و براساس برآوردي كه مركز آمار از تورم نقطه به نقطه شهريور ماه داشته اين عدد به زير ۵۰درصد بازگشته است.
همچنين در طول اين مدت تورم پاكستان حدودا ۲۵درصد، لهستان و روسيه ۱۵درصد، شيلي ۱۳درصد، ازبكستان ۱۲درصد و گرجستان نيز ۱۱درصد بوده است. در ميان كشورهايي كه كمترين تورم را داشتهاند، عمان با ۲.۶درصد صدرنشين است و پس از آن عربستان سعودي و چين با ۲.۷درصد قرار دارند.
اندونزي و قطر تورمي كمتر از 5درصد داشتهاند و تورم عراق و هندوستان نيز حدود 5درصد بوده است. آمارها نشان ميدهد كه ميانگين تورم در منطقه يورو حدودا ۹درصد، در امريكا ۸.۵درصد و در آلمان ۷.۵درصد بوده است.
بررسي تورم اقلام خوراكي و آشاميدني در ماه آگوست نشان ميدهد كه زيمبابوه با ثبت عدد ۳۵۳درصدي بالاترين تورم را در اين حوزه به خود اختصاص داده است. لبنان با ۲۴۰درصد، ونزوئلا با ۱۳۱درصد و سريلانكا ۹۱درصد در ردههاي بعدي قرار گرفتهاند. همچنين در اين مدت تورم اقلام خوراكي در تركيه ۹۰درصد، ايران ۸۱درصد، آرژانتين ۶۶درصد و مولداوي ۳۸درصد بوده است.