رئیس کل بانک مرکزی گفت: ما در بانک مرکزی دو راهکار احیا ساماندهی بانکها یا انحلال آنها را در دستور کار داریم. در حال حاضر به ۸ بانک برنامه اصلاح دادهایم.
به گزارش بنکر (Banker)، محمدرضا فرزین در همایش اقتصاد ایران اصلاح ساختارها و رفع ناترازیها اظهار کرد: در سال گذشته ما با یک جهش بیش از حدی در نرخ ارز مواجه شدیم و بانک مرکزی اگرچه از ابتدای سال سیاست کنترل رشد نقدینگی را داشت، ولی افزایش نرخ ارز میتوانست منجر به رشد نقدینگی شود.
وی افزود: در سطح جهان نیز قیمت حاملهای انرژی کاهش پیدا کرد.
رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: نرخ رشد نقدینگی در آبان ماه به ۲۶.۲ درصد رسیده که تا پایان سال به ۲۵ درصد میرسد.
رئیس کل بانک مرکزی بیان کرد: در عین حال به دلیل اتکای دولت به درآمد نفت نیازی نبود که دولت دست در جیب بانکها بکند. اما در دهه ۹۰ زمانی که تحریمها افزایش پیدا کرد دولت تلاش کرد به سمت بانکها برود ولی چون منع شده بود از بانک مرکزی استقراض کند به سمت بانکها رفته بود که بخشی از ناترازی بانکها ناشی از تحمیل دولت است.
فرزین افزود: بانک مرکزی هم نتوانست نظارت متناسب با شرایط جدید داشته باشد. حال بایستی بر اساس برنامههایی که داریم راهکاری ارائه دهیم.
به ۸ بانک برنامه اصلاح دادهایم
به گفته وی، ما در بانک مرکزی دو راهکار احیا ساماندهی بانکها یا انحلال آنها را در دستور کار داریم. در حال حاضر به ۸ بانک برنامه اصلاح دادهایم.
محدودیتهایی شامل پرداخت به ذینفع یا محدودیت سود سهام اعمال کردیم و به دنبال این هستیم تا ناترازی نقدینگی کاهش پیدا کند.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: اگر بانکها نتوانند اصلاحات لازم را انجام دهند باید به سراغ ماده ۳۹ یا انحلال بانکها برویم. نمیشود یک بانک ۵ تا ۶ سال ناتراز باشد و باید فکری برایش شود.
فرزین اعلام کرد: انحلال موسسه نور و توسعه انجام شد که یک موسسه دیگر هم به زودی انحلال آن انجام میشود ،نور یک موسسه کوچک نبود ۲۵۰ شعبه داشت و دو سه برابر خیلی از بانکهای ما است و با ۵۰ هزار میلیارد تومان فساد در سالهای گذشته مواجه شد.
وی با بیان اینکه کسی که میخواهد در کشور بانکداری کند باید سرمایه بیاورد افزود: مسئله افزایش سرمایه مهم است. این موضوعات باید در قانون برنامه هفتم توسعه دیده شود.
تو میرفتی دلار هازبان بسته به چای دبش نمیدادی
حالا یکنفر هم که میخواهد با این بانک های سودجو برخورد کنه ….
سلام حسابهای قرضالحسنه را تعطیل کنید. نقدینگی بدون هزینه بانکها همین حسابهای قرضالحسنه است. جناب فرزین سود روز شمار حسابهای کوتاه مدت که مصوبه مجلس دارد را دوباره فعال کن بعد ببین چه اتفاقی برای نقدینگی می افتد.
اینها به بهانه اختلاس پول شویی میکنن و کمک بع کشورهای عربی و آفریقایی میکنند، اختلاس کجاست میرین برای خودتون جای امن درست میکنید بعد یکی رو علم میکنید اختلاس خداوند
متاسفانه تمام سیستم بانکی دزد شده از م م ی بگیر تا این صندوق های کوچک جدید بانک صادرات برای هر ماه 3500 تومان هزینه پیامک میگیره جالبه پیامهای زیر 50 تومان رو هم ا سال نمیکنه یه حساب سرانگشتی بزنین ببینین از همین محل پیامک چی پولی رو از حساب مردم میزنن حداقل 7 میلیون کارت بانک صادرات در دست مردم هست و برای یک سال حدود 40 تومان بر میده ن 7000000*400000=2800000000000
کسی میتونه این عدد رو بخونه
چند وقت دیگه همین پول هم از بانک صادرات اختلاس میشه
منت، ظر باشین
متأسفانه اقتصاد ورشکسته شده و با این ترفند ها وضعیت بدتر خواهد شد.تقسیم خسارات مدیریت غلط چهل ساله به بانک های دیگر و برداشت از حساب مردم.
اقای فرزین بیشتر از این پدر مردم در نیار جمع کن برو جمع کن اسباب دروغ و کلکتون مردم دیگر شما و تیم ریسی قبوا ندارن.مگر میشه ارز واسه چای داده باشینو خبر نداشته باشین حاضرم قسم بخور تا سهمت از اون پول مشخص نکردن هیچوقت دستور ندادی ارز بهشون بدن الانم مردم به بازی گرفتین فقط واسه رکورد شکنی دزدیها بین وزیر و مسولان مردم بیچاره فقط زجر میکشن و تاوانش میدن
این یارو بوده ۳ میلیارد دلار داده چای دبش
چرا بازداشت نیست؟؟
کاملاً درست گفتید چون از خودشان خواص هست جیب بیت ها را پر نگاه می دارد.