به گزارش (Banker)، این کارشناس بازار ارز درباره روند میانمدت این بازار معتقد است: پیشبینی میشود نرخ دلار در محدوده ۱۵هزار و ۴۰۰ تا ۱۵ هزار و ۶۰۰ تومان اصلاح داشته باشد. اگر این اتفاق بیفتد امکان ریزش تا محدوده ۱۴هزار تا ۱۴هزار و ۲۰۰ تومان وجود دارد. اگر اصلاح قیمت، این کف را بشکند، ریزش تسریع میشود، اما اگر مقاومتهای یاد شده در میانه کانال ۱۵ هزار تومان بشکند، هدف نهایی حدود ۱۷ هزار و ۴۰۰ تومان است.
وی در رابطه با تدابیر بانک مرکزی برای کاستن از میزان نوسانها میگوید: اگر بانک مرکزی اکنون وارد بازار شود، منابع ارزی هدر میرود. بهتر است اجازه دهد شرایط عادی شود و سپس وارد شود. مهمترین سقف آن نیز ۱۵هزار و ۶۰۰ تومان است که انتظار میرود بازار گردان در این نقطه وارد شود. منتظریم بازارگردان روی سطح تقاضای تکنیکال ۱۵هزار و ۴۰۰ تا ۱۵ هزار و ۶۰۰ تومان وارد شود و نگذارد این مقاومت از بین برود. زیرا اکثر معاملهگران با تحلیل تکنیکال کار میکنند. مهم است که بازارگردان در این نقطه واکنش مناسبی نشان دهد.
فرشاد چهاردولی با اشاره به اینکه افزایش تدریجی نرخ ارز از سوی بازارگردان میتوانست باعث خنثی شدن شوکهایی از این دست شود، یادآوری میکند: سرکوب قیمت باعث جمع شدن فنر قیمتی میشود. شیوه صحیح این است که بازار آزاد باشد، اما نوسانات و هیجانات آن کنترل شود. دلار باید قیمت واقعی خود را داشته باشد و تنها سعی شود هیجانات نرخ آن کنترل شود.
وی با هشدار درباره تبعات سرکوب قیمتها میگوید: اگر کاهش قیمت ارز بدون پشتوانه باشد و اتفاق مثبتی رخ نداده باشد، در آینده ثبات نخواهد داشت. مخالف افزایش یا کاهش شدید قیمت ارز هستم و باید نرخ ارز واقعی باشد و نزدیک به آن نوسان داشته باشد. افزایش و کاهش شدید قیمت باعث ورود سفتهبازان به بازار میشود. اگر بازارگردان قیمت را نزدیک ارزش ذاتی واقعی حفظ کند و جلوی نوسانات شدید را بگیرد، دیگر اخبار و اتفاقات سیاسی روی قیمت اثر زیادی ندارند.